Ældreboliger

Ældreboligerne er beliggende i 2- og 3-etagers elevatorbetjente punkthuse for enden af vejen Louiselund ud til det åbne landskab mod øst. 

De 43 ældreboliger er mellem 80 og 108 m², og findes som 2- og 3-rums boliger. Boligerne fremtræder lyse og venlige alle med adgang til egen overdækket altan. Boligerne er indrettet med en fordelingsentré, hvorfra man træder ind i stuen. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen. Badeværelser har adgang fra både entré og soveværelset. Denne indretning sikrer, at boligen også er egnet i situationer, hvor der er et plejebehov. 

Alle opholdsrum og køkkener har gulve med højkantsparket af carboniseret bambus, og malede og spartlede vægge med glasfilt samt malede beton- eller gipsplade lofter. I badeværelserne er der grå klinker på gulve og hvide fliser på væggene. De hvide elementkøkkener udstyres med køle/fryseskab, induktionskogeplade, ovn samt emhætte. Der er forberedt for installation i køkkenet for opvaskemaskine, i badeværelset for vaskemaskine og tørretumbler. Disse hårde hvidevarer skal anskaffes og tilsluttes for egen regning. I kælderen er der et mindre depotrum til alle boliger.

For at komme i betragtning til en ældrebolig skal man visiteres via kommunen.

Alle bygningerne fremstår udvendig med facader og gavle i blankt, gult murværk, og vindues- og dørpartier med teaktræs overflader. Boligerne, der er opført som lavenergi bygninger, har centralvarme fra egen varmecentral tilsluttet fjernvarme. Der er gulvvarme overalt. Boligerne er tilsluttet fællesantenne.

I Louiselund er der både 2- og 3-rums boliger. 3-rums boligerne er alle beliggende i stueplan og tilbydes udelukkende til par.

For nærmere oplysninger omkring husleje m.v. henvises til DAB´s hjemmeside


Der kan søges boligydelse til alle ældreboligerne. Der kan også søges om lån til indskud. Ydelserne kan søges i Borgerservice, Team Pension.

Evt. besigtigelse af bolig kan aftales med Ejendomskontoret Ådalsparken på telefon nr. 4586 6237.