Vores arbejdsplads

Hvem er vi?

De midlertidige pladser er en del af Hørsholm Kommunes Pleje og Rehabiliteringscentret Louiselund.

Louiselund er tegnet af arkitektfirmaet Lundgaard og Tranberg Arkitekter, og bygget i 2012. Vi ligger i skønne omgivelser, tæt på Helsingørmotorvejen og 10 min. gang fra Kokkedal Station.

Borgerne kommer til de midlertidige pladser direkte fra hospital og hjemmeplejen, og er visiteres til enten genoptræning eller observation med varierende plejebehov. Den gennemsnitlige indlæggelsestid på de midlertidige pladser er 2-3 uger.

Her er 38 pladser fordelt på 2 afdelinger, hvoraf to pladser fungerer som akutpladser. Der er ansat sygeplejersker, terapeuter, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere, og vi har et tæt samarbejde med hjemmeplejen, terapeuter og akutteamet i Hørsholm Kommune. Her arbejder engagerede og kompetente kollegaer, der brænder for rehabilitering og akut sygepleje til ældre medborgere

Vi har en rigtig god arbejdsplads, hvor trivsel og medarbejderindflydelse er i fokus. Her er mulighed for at præge udviklingen, og som arbejdsplads har vi stort fokus på det relationelle og de medmenneskelige værdier i hverdagen.