Frivillig på Louiselund

Den frivillige indsats på Louiselund sker i samarbejde med Louiselunds personale, brugere og beboere. De frivillige kan vælge at deltage i planlagte aktiviteter eller selv foreslå og gennemføre nye. Aktiviteterne tilrettelægges efter, hvornår det passer ind i de frivilliges eget liv, og hvad der passer ind i husets mange andre aktiviteter.

Mon det er noget for mig?

"Louiselunds Venner" er navnet på en gruppe af aktive og kreative unge og voksne frivillige. De er med til at udvikle frivilligindsatsen på Hørsholms pleje- og rehabiliteringscenter. De bidrager på mange forskellige måder til det sociale liv på centret, og mange idéer ligger klar til at blive ført ud i livet.

Hvis du har lyst til at gøre en forskel i andre menneskers liv, og møde andre der alle mener, det skal være både meningsfuldt, sjovt og givende at være frivillig, så er det måske noget for dig!

Hvor kan jeg høre mere?

Ring, skriv eller kig forbi Frivilligcentret på Rungstedvej 1.c, 1.t.h, hvis du har lyst til en uforpligtende snak! Frivilligcentret kan kontaktes på telefon 4576 7090 eller mail@frivillighorsholm.dk.

Du kan også læse mere på Hørsholm kommunes hjemmeside.

Læs plakat til print for pårørende og frivillige